Tagg: Bostäder

Industritrenden med ruffig rost har nått villakvarteren

Det rosttröga stålet, med cortén i spetsen, fortsätter att öka i popularitet. Ett tecken på det är att även villaägarna tycks ha fått upp ögonen för materialet. Nyligen fick medlemsföretaget Essinge Plåt i Stockholm nöjet att klä en större villa med detta material.

Ett objekt utöver det vanliga för silvermedaljörerna

För sex år sedan tog han silver i yrkes-VM i Canada. Nu har Joakim Karlsson nyligen startat företag tillsammans med kollegan Tobias Ivarsson. I våras avslutade de ett annorlunda villajobb utanför Stockholm.

Ledare: Vad hände med regeringens regelförenkling?

Vi inom PLR strävar alltid efter att underlätta och förbättra vardagen för alla medlemsföretag. För vi vet att om det går bra för dig, för mig och för alla andra svenska småföretagare så fortsätter vi att vara loket som transporterar landets ekonomi framåt. Men om vår verksamhet ska kunna fungera friktionsfritt krävs det också att […]

Ledare: Det våras i Sverige

Under de senaste tio åren har Sverige byggt hälften så många bostäder per tusen invånare jämfört med snittet för övriga nordiska länder. En väldigt tråkig utveckling både för företagen i byggbranschen, men tråkigt också för våra barn som nu kommer att få fortsatt svårt att hitta en bostad.

Svensk Ventilation vill ha tuffare NNE-krav

”Enligt vårt synsätt har förslaget en alldeles för låg ambitionsnivå”, skriver Svensk Ventilation.