Tagg: Företagande

”Ventilation är som lego”

Medlemsföretaget Holstein Bygg arbetar inom en sektor som har fått stort uppsving de senaste åren: ventilation. Med stort engagemang och glädje över möjligheterna bygger de vuxenlego med ventilationsdelar på arbetstid.

Nya i Entreprenörföretagen – veteraner i branschen

CV Vent & Kyla i Lysekil har hittat till Entreprenörföretagen och blivit medlemmar. Men företaget startades redan 1987 och jobbar inte bara mot offentlig sektor och byggföretag utan de tar också uppdrag för privatpersoner.

Förtjänstfullt pris till företagsam medlem

Han är tredje generationens plåtslagare och kan numera även titulera sig Årets företagare 2011. För Roger Andersson kom nomineringen och priset som en glad överraskning.

Framtidens industrilokal – ljus, öppen och energismart

Ett 350 kvadratmeter stort trähus i Oskarshamn är det nya samtalsämnet i bygden. Här huserar medlemsföretaget Kolberga Plåtslageri AB.

Familjeframgångar

Kommuninvånarna i Norrahammar, cirka 15 kilometer sydväst om Jönköping, kan vara stolta över den vackra naturen och ett blomstrande affärsliv. De kan också skryta med att ett av Jönköpings största plåtslagerier finns på orten, Norrahammars Plåtslageri AB. Norrahammars Plåtslageri grundades 1950 av Bengt Sandberg. I början av 1970-talet gick sönerna Stein och Terje in som […]