PVF:s forskningsprojekt uppmärksammades på PR-gala

imgannika_1197Forskningsprojektet ”Ren luft, friskt liv” nominerades i år i en kategori i Spinn, som är Sveriges största PR-tävling med huvudfokus på icke-köpta kanaler. Projektet bygger på ett unikt forskningssamarbete mellan PVF Yrke & Utbildning, PVF, och Lunds Tekniska Högskola med syfte att undersöka inomhusmiljön i nybyggda enfamiljshus.

Ett spännande projekt som består av att gemensamt driva kampanjen ”Ren luft, friskt liv”, som lyfter vikten av ren inomhusluft och som ska visa hur stor inverkan den har på människors välmående.
PVF och Annika Waernström arbetar med att belysa och skapa kommunikation om något som inte syns med blotta ögat, nämligen inomhusluft. Kategorin som PVF blev nominerade till var Årets kund, och det var samarbetspartnern Springtime som nominerade PVF.

Prisceremonin hölls påimg_1207 Berns i Stockholm och PVF:s vd, Annika Waernström, var med under galan för att fira framgången av projektet.

– Jag hade en härlig kväll och är jätteglad för att vi blev en av tre nominerade till Årets kund. Det är en vinst i sig att bli nominerad och det visar att vårt mod att utmana både oss själva och omvärldens syn på inomhusluft har gett resultat. Genom vårt samarbete med LTH har vi skapat nya möjligheter för att kommunicera vikten av en bra ventilation i flera år framöver, säger Annika Waernström.

Vinnare blev Håkan Tenelius på Vårdföretagarna och övriga nominerade var förutom Annika Waernström även Lotta Onajin, Tele2.

Lämna en kommentar

Vi delar aldrig ut din epostadress till spammare. Obligatoriska fält är markerade med asterisk *.

*
*