Ventilationsföreningen besöker Bevent Rasch

Den 25 januari i år gjorde Ventilationsföreningen ett besök hos Bevent Rasch i Motala. Våra värdar för dagen var Per-Magnus Magnusson och Tor-Björn Danielson.

Representanter från Bevent Rasch inledde med att berätta om företaget och sin produktion. Deras största produkter är huvar, spjäll och brandspjäll, vilka samtliga tillverkas i fabriken i Motala. Deltagarna gjorde även en rundvandring i deras fabrik.
Bevent Rasch berättade att de funderar på att införa en frivillig P-märkning från SP på sina produkter, eftersom den nya EN-normen endast berör CE-märkning vilket inte säger något om vare sig kvalitet eller funktion.

Ventilationsföreningen och Bevent Rasch diskuterade även på vilket sätt det skulle vara lämpligt att samarbeta i framtiden. Bevent Rasch är bland annat positivt till att medverka med kunnande och produkter på PVT i Katrineholm.
Efter en givande eftermiddag tackade styrelsen deltagarna från Bevent Rasch. Och som en trevlig avslutning på besöket så bjöds vi också på en guidad tur på Motala motormuseum.

Text: Annika Brännmark Foto: Åke Johansson

Lämna en kommentar

Vi delar aldrig ut din epostadress till spammare. Obligatoriska fält är markerade med asterisk *.

*
*