2021 års mest lästa artiklar!

Plåt & Vent Magasinets webbplats fortsätter att hitta nya besökare. Under förra året var det också ännu fler som ville prenumerera på nyhetsbrevet. Rubrikerna som fick flest klick handlade om en prestigefylld takrenovering samt nyheten om att plåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företag.

I en sammanställning över de tio mest lästa artiklarna på pvmagasinet.se under 2021 hamnar artikeln ”Inte vilket plåtjobb som helst – byggnadsminne får nytt koppartak” i topp. Artikeln skildrar när Plåt & Ventföretagens lokalförening i Jönköping bjöd sina medlemmar till takvandring på Reftele tingshus, där Villstad Bleck & Plåt arbetade med att lägga ett nytt koppartak på den historiska byggnaden.

10-i-topp-listan innehåller även fler artiklar med temat ventilation, som till exempel ”Ny mobilapp för OVK”, ”Ett lyft för ventbranschen” samt ”Hos Höijs är certifiering centralt”.

Många har också klickat på intervjun med Armina Nilsson, Sustainability Partner på Saint Gobain Sweden, som fick berätta mer om Boverkets nya regler kring klimatdeklarationer för byggnader och vad en EPD egentligen är.

Plåt & Vent Magasinets 10-i-topp 2021

  1. Inte vilket plåtjobb som helst – byggnadsminne får nytt koppartak
  2. Plåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företag
  3. Stor hantverkskunskap krävs när Storkyrkan restaureras
  4. Ny mobilapp för OVK
  5. Ett lyft för ventbranschen!
  6. Nya krav på klimatdeklarationer och EPD:er
  7. Årets plåtslagare gillar tekniskt avancerade uppdrag
  8. ”Vi vill bevara och berätta om ett unikt yrke”
  9. Hos Höijs är certifiering centralt
  10. Gyllene designhotell i Lunds nya stadsdel

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!