Areco nyanställer i Stockholm

Som en del i Areco Directs satsning på Stockholmsmarknaden har stålleverantören utsett Billy Klingemo som Projekt- & Produktansvarig för regionen. Med stöd av sin långa erfarenhet av branschen, både som säljare för Areco Direct och tidigare arbete som plåtslagare, kommer han att samarbeta med kunder under uppstarten av större byggprojekt.

– Jag ser mycket fram emot den nya rollen. Min bakgrund gör att jag verkligen förstår våra kunders utmaningar och kan diskutera dem på ett sätt som de är vana vid, säger Billy Klingemo, nytillträdd Projekt- & Produktansvarig för Areco Direct i Stockholm.

Den första februari tillträdde Billy Klingemo som Areco Directs Projekt- & Produktansvariga för Stockholmsmarknaden. Den nya rollen innebär att han kommer att arbeta nära nya och befintliga kunder under planeringsfasen av nya byggprojekt. Fokus kommer främst att ligga på större entreprenader och förutsätter nära samarbeta med Areco:s ritnings- och kalkylavdelningar – men Billy kommer också att få stor användning av sin egen bakgrund inom branschen. Under de senaste fyra åren har han arbetat som säljare åt Areco Direct på filialen i Bandhagen i Stockholm och har dessförinnan flera års erfarenhet som plåtslagare.

– För att kunna anta den här rollen är det nästan en förutsättning att själv ha arbetat på olika nivåer inom branschen. Du får även en helt annan inblick och förståelse för projektet då man är med på plats och ser hur det faktiskt ser ut. Mina år som plåtslagare och tiden på Areco gör att jag kan fungera som ett bollplank för våra kunder och bidra med lösningar vad det gäller utförande, materialval och kulörfrågor med mera, säger Billy Klingemo.

”Tydligt och enkelt för våra kunder”

Under de senaste åren har Areco Direct flyttat fram sina positioner på Stockholmsmarknaden och har satt ihop en stark organisation som siktar på att bli den största leverantören av stål i regionen. Utöver att ansvara för planeringen av nya byggprojekt kommer Billy även att hantera kontakten med kunder i samband med reklamationer och produktfel.

– Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder; det kommer att bli väldigt tydligt vem våra kunder ska vända sig till om något går fel och det tror jag kommer att vara väldigt uppskattat – både av våra leverantörer och kunder, säger Billy Klingemo innan han avslutar:

– Areco Direct befinner sig på en väldigt spännande resa där vi har tagit enorma kliv framåt under mina fyra år på företaget. Det är kul att få vara med om och jag ser fram emot att få bidra till fortsatta framgångar i min nya roll. //

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!