Areco välkomnar Ulf Karlberg som vice VD på Areco Direct

Areco är stolta att välkomna Ulf Karlberg som vice VD på Areco Direct. Ulf Karlberg är en erfaren ledare med över 30 års erfarenhet inom försäljning av plåt och större byggprojekt i Sverige. Han har arbetat med välkända företag i plåtbranschen och har utvecklat stora kompetenser inom ledarskap och affärsstrategi.

– Vi är enormt glada över att ha Ulf ombord på Areco. Hans gedigna erfarenhet och expertis inom förbättringar av försäljningsprocesser kommer att hjälpa oss att ta våra affärer till nästa nivå. Han kommer att vara ett stort tillskott till vårt team, säger Ingvar Delén, VD på Areco Direct.

Ulf Karlberg kommer att ha en viktig roll i att driva Areco Direct framåt, med fokus på att utveckla bolaget, öka försäljningen och stärka varumärket.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Areco Direct och bidra till företagets fortsatta tillväxt och framgång. Det är en spännande tid för företaget och vi har en fantastiskt kompetent och engagerad personalstyrka som jag är övertygad om att jag kommer att trivas med, säger Ulf Karlberg.

Ulf Karlberg har tillträtt sin nya roll den 1 mars 2023 och är baserad på Areco Directs huvudkontor i Malmö.

 

Om Areco
Areco är en svensk privatägd koncern som bildades 1944 och är idag en av de ledande aktörerna inom tillverkning av byggplåt. Kärnverksamheten riktar sig till byggindustrin med ett omfattande utbud av byggkomponenter i tunnplåt för bostäder och kommersiella fastigheter. Koncernen indelat i fem affärsområden med 325 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen, och har för innevarande år en omsättning på ca 4 mdr SEK. Areco Direct är grossistverksamheten och lagerhåller de egentillverkade produkter ur Areco Profiles byggplåtssortiment, men har även ett brett sortiment inom handelsstål, armering och ventilation.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!