Dags att anmäla sig till PVGolfen!

I år genomförs Plåt & Ventgolfen den 8 september och det sker traditionsenligt på Ombergs Golf Resort vid Vätterns strand. Här möts branschen för att spela golf, knyta kontakter och ha trevligt. Och tack vare våra medarrangörer har vi, precis som förra året, subventionerat priserna för alla medlemmar!

Under pandemin växte golfen fram som en av de riktigt stora och mest folkliga fritidssysselsättningarna. Det visade sig nämligen att golf går att utöva samtidigt som vi tillämpade Folkhälsomyndighetens coronarestriktioner. Förmodligen var detta en av orsakerna till varför det var rekordmånga medlemmar som anmälde sig till Plåt & Ventgolfen förra året.

– Vi har därför stora förhoppningar om att PVGolfen i år kommer att locka minst lika många spelsugna medlemmar som vi hade med oss år 2021. I år kan  Ombergs golfanläggning dessutom – tack vare en nybyggnation – erbjuda oss 95 fräscha och moderna hotellrum, säger Tomas Skagerlind som tillsammans med Annika Brännmark, ansvarar för PVGolfen.

Tävlingsformen i år är slaggolf (hålets par plus max fem slag) och precis som tidigare blir det också en extra lagtävling. Vi spelar i en gemensam klass och lägst nettoscore blir årets totala mästare och får sitt namn inristat på den åtråvärda segerbucklan.

För alla som är ute efter ännu mer gemenskap går det bra att komma till Omberg redan på onsdagen den 7 september. Då finns tid för att prova på banan och umgås med branschkollegor, säger Tomas Skagerlind.
Tävlingen är genomförs exklusivt för Plåt & Ventföretagens medlemmar. Anmälan görs på pvforetagen.se.

Program (Med reservation för eventuella ändringar)
Onsdag 7 september
16.00  Incheckningen öppnar.
19.00  Middag i golfrestaurangen.

Torsdag 8 september
09.00  Kanonstart.
13.30  Lunch i golfrestaurangen.
15.00  Tillgång till spaavdelningen samt möjlighet till andra aktiviteter.
18.00  Prisutdelning, fördrink och mingel.
19.00  Trerättersmiddag.

2022 års medarrangörer
Belano, Bevego, Cidan Machinery, CW Lundberg, Lindab, Plannja, Projektportalen, SSAB, Säkra Stenstaden, Uveco.

Ombergs Golf Resort
Ombergs Golf Resort är Östergötlands bästa golfbana, rankad på 13:e plats i Sverige. En spännande och vacker bana med storslagna vyer över Vättern. Hotellanläggningen är belägen intill banan och samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och utrustade med wc och dusch samt tv och wifi.

Några positiva anledningar för att delta!
•Bjud in en kollega som inte har varit med förut, och få tre exklusiva golfbollar.
• Plåt & Ventföretagen har även i år tillgång till spaavdelningen, med bubbelpool och bastu, som kommer att vara öppen för alla deltagare.
• Som vanligt blir det spännande tävlingar och aktiviteter vid flera av hålen på banan.
• Rabatterat pris för alla medlemmar.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!