Snart dags för PVGolfen!

Den 5 september är det dags igen. Då går Plåt & Ventgolfen av stapeln på Ombergs Golf Resort vid Vätterns strand. Här möts medlemmar, personal och branschrepresentanter för att spela golf, knyta kontakter och ha lite extra trevligt.

– PVGolfen är ett väldigt populärt, efterfrågat och återkommande evenemang som uppskattas mycket av dem som är med. Nyttig information från leverantörerna kombineras med möjligheten att träffa kollegor, säger Plåt & Ventföretagens branschchef Annika Brännmark, som ansvarar för PVGolfen tillsammans med Tomas Skagerlind.

I år är det den 5 september som gäller och platsen är enligt tradition Ombergs Golf Resort vid Vätterns strand. Tävlingen är uppdelad i två delar och det är slaggolf (hålets par plus max fem slag) som gäller för alla med max 17,9 i handicap och poängbogey för dem med handicap mellan 18.0 och 36.0. Precis som tidigare blir det också en extra lagtävling.

Den med lägst nettoscore blir årets totala mästare och får sitt namn inristat på den åtråvärda segerbucklan.

Exklusivt för medlemmar

Tävlingen genomförs exklusivt för alla medlemmar i Plåt & Ventföretagen och tack vare bidrag från alla medarrangörer till ett förmånligt pris på hotellrum vid banan och subventionerad middag på kvällen efter golftävlingen.

– Det är viktigt att komma ihåg att de medlemmar som medverkar själva betalar för golfspelet, boende, mat med mera. Vi använder inte förbundets pengar till det, utan det är de tävlande som betalar ur egen ficka, säger Annika.

Du som inte vill missa gemenskapen kommer redan på onsdagen den 4 september. Då finns det tid för att prova på banan och umgås med branschkollegor, greenfee bokas och betalas separat.

Ange golf med Plåt & Ventföretagen vid anmälan.

Program

(med reservation för eventuella ändringar)

Onsdag 4 september

16.00 – Incheckningen öppnar. Information om vistelse och om tävlingen.

18.00 – Middag i golfrestaurangen.

Torsdag 5 september

9.00 – Kanonstart PVGolfen.

13.30 – Lunchbuffé.

15.00 – Tillgång till spaavdelningen samt möjlighet till andra aktiviteter.

18.00 – Prisutdelning, fördrink och mingel.

19.00 – Trerättersmiddag.

///Faktarutor///

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG!

FAKTA Ombergs Golf Resort
Rankas som en av Sveriges bästa golfbanor. En spännande och vacker bana med storslagna vyer över Vättern. Anläggningen är belägen intill banan.

3 anledningar att delta!
• Bjud in en kollega som inte har varit med förut och få tre exklusiva golfbollar. • Som vanligt blir det spännande tävlingar och aktiviteter vid flera av hålen på banan. • Rabatterat pris för alla medlemmar.

Medarrangörer 2024
Areco, Belano, Bevego, Cidan Machinery, CW Lundberg, Lindab, Plannja, Prefa, Projektportalen, SSAB och Säkra.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!