Enklare med webbaserat kalkylprogram

Affärsmässigt, professionellt och lönsamt, men ändå enkelt och flexibelt. Plåt & Ventföretagens nya, webbaserade kalkylprogram för byggnadsplåt, PV Kalkyl Byggplåt Webb, gör det lättare att snabbt få fram noggranna kalkyler, oavsett om du arbetar på PC, Mac, mobil eller läsplatta.

Vid årsskiftet lanserades Plåt & Ventföretagens nya, webbaserade kalkylprogram för byggnadsplåt, PV Kalkyl Byggplåt Webb. Det är en utveckling av det databaserade programmet PV Kalkyl byggplåt. Den nya versionen av kalkylprogrammet är helt webbbaserad. Det betyder att man kan komma åt programmet från vilken dator som helst, var som helst, bara man har en internetanslutning. Det funkar dessutom lika bra att köra programmet på PC som på Mac, eller från en mobiltelefon eller läsplatta.

Patrik Calén

– Det nya programmet påminner mycket om det gamla, datorbaserade kalkylprogrammet. Så de som redan kan använda det har en kort startsträcka. Men även för de som är helt nya användare är det enkelt att komma igång, säger Patrik Calén, ansvarig för Plåt & Ventföretagens kalkylprogram. Han tillägger att det dessutom ingår en kostnadsfri, webbaserad utbildning för att man ska kunna komma igång snabbt.

För att skapa en kalkyl loggar du helt enkelt in i programmet via webben och skapar ett nytt projekt. När du har fyllt i alla de grundläggande uppgifterna bygger du på med de relevanta uppgifterna och mängderna för projektet. Du väljer mellan att använda programmets förprogrammerade mallar eller att fylla i uppgifterna manuellt, rad för rad.

– Du bygger helt enkelt upp en trädstruktur för varje enskild kund. Det blir enkelt och tydligt och du kan lätt se vad som är med och inte, säger Patrik Calén.

I och med att Byggplåt Webb är förprogrammerat med en mängd relevanta detaljer som har med varje enskilt tak att göra får du en tydlig checklista att bocka av ifrån.

– Då slipper du även risken att missa en viss kostnad i projektet, som du sedan får stå för själv. Det höjer lönsamheten för ditt företag. Du får även en färdig materialsammanställning och materialet blir mängdat med en sådan noggrannhet att du mer eller mindre kan beställa materialet från listan i datorn, säger Patrik Calén.

Programmet är flexibelt och med hjälp av räknemallarna ”tid” och ”material” kan man enkelt anpassa kalkylen så att man även får med det som inte har direkt koppling till plåtslageri, till exempel 40 timmar som döps till ”snickeriarbete” eller liknande.

Eftersom PV Kalkyl Byggplåt Webb har en 30-dagars nöjdkund-garanti är det riskfritt att beställa programmet.

– Vi är så säkra på att vårt kalkylprogram hjälper användarna att räkna rätt och snabbt, minska felmarginalerna och materialspillet samt att öka vinsten, att vi gladeligen ger denna garanti, säger Patrik Calén.

Text: Karin Cedronius
Foto: Björn Petrén

 

FAKTA
Med
PV Kalkyl Byggplåt Webb…
… räknar du rätt och snabbt, på PC, Mac, läsplatta eller mobilen.
… minskar du felmarginalerna och materialspillet.
… ser du effekten av en prisreducering.
… ökar du din vinst.

Vill du veta mer om PV Kalkyl Byggplåt Webb? Kontakta Patrik Caléneller gå in på webbplat.se för mer information.

 

 

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!