Fördelaktigt avtal för alla medlemmar

I takt med att samhället digitaliseras blir det allt viktigare för företag att vara närvarande på nätet. Men det gäller att webbplatsen är uppdaterad, både tekniskt och innehållsmässigt. Nu har Plåt & Ventföretagen slutit ett avtal med Industritorget som ger medlemmar fina rabatter. Avtalet innebär också att alla medlemmar får tillgång till Industritorgets välbesökta köp & sälj-tjänst!

Hej, Linus Nilsson, rådgivare och kontaktperson på Industritorget. Vilka är ni?– Vi är Sveriges mest besökta industrisajt och har funnits i över 20 år. Med våra 100 000 unika besökare varje månad fungerar vi som en helhetslösning där företag har möjlighet att sälja produkter, skicka och ta emot förfrågningar, söka personal, göra kreditupplysningar, få hjälp med Google Ads, SEO, webbplatser med mera.

Vad innebär det nya samarbetsavtalet för Plåt & Ventföretagens medlemmar?
– Det kommer att ge alla medlemsföretag stora förmåner och exklusiva priser hos oss på Industritorget. Samarbetet startade med en utgångspunkt kring vår köp & sälj-tjänst, med syfte att ge medlemmarna en etablerad plattform att sälja produkter på till ett förmånligt pris. Samarbetet har därefter vuxit och ger nu även rabatter upp till 40 procent för webbplatsproduktion, företagsfilm och mycket mer.

Hur går det till när ett medlemsföretag vill skapa en webbplats tillsammans med er?
– Då börjar de med att kontakta mig via telefon eller e-post och så tar vi ett möte med företaget och kommer fram till hur de vill utforma sin webbplats för att göra den så personlig som möjligt, kopplat till företagets bransch och dess kunder. Under uppbyggnaden får företaget sedan vara med från början till slut, och under den processen får de möjlighet att komma med feedback för att de ska bli så nöjda som möjligt med slutresultatet.

Vad ska en bra webbplats innehålla?
– En av de viktigaste aspekterna är att den är användarvänlig och har ett tydligt mål för besökarna. Den ska enkelt kunna bidra med information till besökaren och samtidigt vara sökmotoroptimerad med potential för vidareutveckling.

Hur ska man göra för att komma i gång med en köp & sälj-profil?
– Även där ska de börja med att kontakta oss och när vi har gjort klart företagets profil kommer vi skicka inloggningsuppgifter. Därefter är det bara att börja lägga upp produkter!

Hur ser utfallet ut för dem som vill köpa eller sälja produkter via er?
– Med tanke på att alla annonser som läggs upp under vår köp & sälj-tjänst även blir Google-optimerade, så är utfallet på antal sålda produkter per annons väldigt högt. Detta i kombination med vår höga besökstrafik, och att vår inriktning är företagskunder, kan vi erbjuda en av Sveriges största köp & sälj-plattformar för företagskunder.

Hur gör man om man vill använda avtalet och anlita er?
– När man kontaktar oss så anger man bara sitt företagsnamn och de medlemsnummer som är kopplade till Plåt & Ventföretagen. När vi sedan har registrerat att företaget är medlem får man genast tillgång till våra rabatterade priser. Så varmt välkomna att kontakta oss! //

 

FAKTA
Läs mer om vad det nya avtalet med Industritorget innebär för dig som medlem på Plåt & Ventföretagens webbplats. Där finns också mer information om förbundets alla andra förmånsavtal.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!