Förra årets mest lästa artiklar

Under förra året fördubblades antalet besökare på Plåt & Vent Magasinets hemsida, pvmagasinet.se. Fler ville också prenumerera på nyhetsbrevet och det ökade intresset för tidningen gör att det under 2021 kommer ut 12 nummer istället för 11.

I en sammanställning över de tio mest lästa artiklarna här på Pvmagasinet.se under 2020 hamnar en ventilationsartikel i topp. Artikeln, ”Dålig kunskap om krav på rensluckor” handlar om den europeiska standarden SS-EN 12097:2006, som innehåller regler om var rensluckor för ventilation ska installeras. Grundregeln är att ventilationssystem ska ha rensluckor, men trots det saknas ändå rensluckor alltför ofta, vilket ställer till problem för alla dem som ska rensa ventilationssystemen.

I 10-i-topp-listan finns dessutom fler artiklar med temat ventilation, som till exempel ”Ventilation och smittspridningen av covid-19” och ”Moderna ventilationsentreprenörer med fokus på kunden”. Många har även klickat på intervjun med Niklas Hallingström, som blev ”Årets plåtslagare”, samt artikeln om bluffbolaget som påstods sälja plåtbearbetningsmaskiner via Blocket. Maskiner som det visade sig inte fanns i verkligheten. //

 

Plåt & Vent Magasinets 10-i-topp 2020

  1. Dålig kunskap om krav på rensluckor
  2. Se upp för bedragare på Blocket!
  3. Pigg 69-åring med siktet inställt framåt
  4. Årets plåtslagare gillar vinklar och vrår
  5. Ventilation och smittspridningen av covid-19
  6. Plåtslagarlåda väcker intresse hos högstadieelever
  7. Allt du inte vågat fråga om släpvagnar
  8. Moderna ventilationsentreprenörer med fokus på kunden
  9. En unik lekplats med deckartema
  10. Hjärna, hjärta och lungor i guld

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!