Integration mellan Webbplåt och Projektportalen

Patrik Calén, kalkyansvarig på Plåt & Ventföretagen berättar om integrationen mellan PV Kalkyl Webbplåt och Projektportalen. "Det bästa av allt är att ni nu kan överföra era kalkyler från Webbplåt till Projektportalen med alla viktiga detaljer", säger han.

– Vi har nu integrerat Webbplåt med Projektportalen, vilket innebär att användarna kan synkronisera sina kunder och kontaktpersoner mellan de två programmen med bara ett par klick. Men det bästa av allt är att ni nu kan överföra era kalkyler från Webbplåt till Projektportalen med alla viktiga detaljer som timmar, material, övriga kostnader och UE, berättar Patrik Calén kalkylansvarig på Plåt & Ventföretagen.

– Det här sparar mycket tid på de affärer ni vinner och ska göra om till projekt samt gör det enkelt för dig som vill använda sig av Projektportalens anbudsfunktioner. Genom att kunna skicka över kalkylerna från Webbplåt till Projektportalen går det att spara mycket tid och du slipper nu göra jobbet två gånger.

pvforetagen.se finns en film där Patrik Calén berättar hur integrationen mellan PV Kalkyl Webbplåt och Projektportalen fungerar. Du kan också använda QR-koden för att komma direkt till filmen.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!