Leverantören utökar sitt plåterbjudande

Med en kombination av optimerad logistiklösning och ett kompletterat sortiment av plåt och plåttillbehör är Ahlsells målsättning att bli helhetsleverantör till ventilations-, bygg- och isoleringskunder.

Plåten går att beställa i webbutiken som är anpassad för både smartphone och dator, utvalda fysiska butiker och av Ahlsells säljare.
– Vi använder vår webbhandel och logistiklösning för att kunna erbjuda ett komplett sortiment med smidiga och precisa leveranser. Som kund ska du kunna beställa på eftermiddagen och ha dina varor på plats dagen efter, i hela landet, säger Jesper Svedberg, divisionschef Klimat på Ahlsell, i ett pressmeddelande.

”Satsningen på plåt ligger helt i linje med vår strategi att göra våra kunders vardag enklare.”

Ahlsell har gjort en del förändringar. Utbyggnaden av centrallagret i Hallsberg ska säkerställa att all plåt finns på plats för vidare leverans ut i landet. Genom förvärv och intern kompetens ska det alltid finnas någon som kan svara på frågor och vara till hjälp.
De samarbetar med plåtleverantören för att både kunna erbjuda ett heltäckande sortiment och säkra att de alltid har det kunden önskar på lager.

– Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med leverantören Plannja, för att tillsammans kunna förse alla våra kunder med ett ännu bredare erbjudande. Satsningen på plåt ligger helt i linje med vår strategi att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, vd på Ahlsell. //

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!