Ny proffsbutik i Skellefteå

I januari 2022 förstärkte Lindab sin närvaro i norra Sverige genom förvärvet av Nord Trade AB i Skellefteå. I dag, den 1 december sker övergången fullt ut när Lindab öppnar upp sin butik i Nord Trades tidigare lokaler.

Norrland är en expansiv region med storsatsningar som Northvolt, H2 Green Steel och Hybrit. Lindab fick genom förvärvet av Nord Trade en väletablerad butik och distributionspunkt på en geografiskt viktig ort. Nu tar Lindab och Nord Trade nästa steg när nuvarande butik på Verkstadsvägen 12 i Skellefteå blir en Lindabbutik.
– Vi är glada över att ingå i Lindabkoncernen och ser fram emot att vara en del av företagets butikskoncept. Vi kommer att kunna dra nytta av Lindabs breda produktportfölj, expertkompetens, inköp och distributionsnät. Det ger oss möjlighet att serva regionen ännu bättre, säger Johan Lindquist, grundare av Nord Trade.

Butiken i Skellefteå blir en av Lindabs 31 välsorterade proffsbutiker från Malmö i söder till Luleå i norr.
– Det här en satsning som går helt i linje med hur vi vill utveckla vår verksamhet. Vi vill vara nära våra kunder och hålla en hög servicenivå. Att vår verksamhet i Skellefteå nu blir en Lindabbutik fullt ut säkerställer att våra kunder i Skellefteå får samma kunderbjudande som i resten av landet, säger Fredrik Isaksson, Affärsområdeschef Norr, Lindab Sverige.

Lindab hälsar alla kunder välkomna nya butiken i Skellefteå på Verkstadsvägen 12.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!