Maskintillverkarnas årliga evenemang är nu tradition

När Cidan Machinery Group i Götene nyligen höll sitt årliga event för kunder och potentiella kunder, blev det en minnesvärd dag fylld med inspiration och styrka. Magnus Samuelsson, en gång utnämnd till världens starkaste man, hade bjudits in som föreläsare och satte tonen för en dag med syfte att stärka banden mellan Cidan och dess dedikerade kunder.

En gång om året bjuder Cidan Machinery Group in till ett Öppet hus för både trogna kunder och andra företagare som är nyfikna på Cidans lösningar inom plåtbearbetning. Under detta evenemang får besökarna möjlighet att ta en guidad rundtur i fabriken, utforska nya produkter och lösningar för smart och effektiv plåtbearbetning samt lyssna på en inspirerande föreläsning som utgör hjärtat av dagen.

Hela 160 personer samlades vid företagets fabrik i Götene under en torsdag i slutet av januari, och över 100 av dem valde att övernatta i det vackra Lundsbrunns Resort & Spa bara 10 minuter från fabriken. För Cidan handlar detta evenemang om mer än att bara visa upp sina produkter och tjänster; det handlar om att skapa starka band och gemenskap med sin målgrupp.

Varje års evenemang har ett specifikt tema. I år var temat ”stryka” och Magnus Samuelsson var föreläsare.

Värdefullt evenemang

– Denna typ av evenemang har ett enormt värde för oss. Det engagerar inte bara våra anställda utan fungerar också som en utmärkt teambuilding-möjlighet för kunder och potentiella kunder, säger Désirée Lerider, Global Marknadschef på Cidan.

Valet av Magnus Samuelsson som föreläsare hade en specifik tanke bakom sig. Cidan Machinery Groups maskiner och mjukvara är bland annat kända för dess styrka och hastighet, och varje års evenemang har ett specifikt tema. Förra året var temat snabbhet, och rallycrossföraren Timmy Hansen var huvudgäst. I år, med temat styrka, ansåg företaget att det var en ypperlig möjlighet att bjuda in Magnus Samuelsson för att knyta ihop temat och ge en unik inblick i styrka och uthållighet.

Expansiv fas

Cidan, med sin fabrik och huvudkontor i Götene, har vuxit rejält under de senaste åren och omsätter nu över en miljard kronor. Förra året investerade även företaget i en effektiv CNC-maskin som kommer möjliggöra en ökad produktionstakt.

– Vi är inne i en expansiv fas, och det går mycket bra för oss. Det senaste året har vi nyanställt över tio personer inom produktionen och tjänstemannasidan, vilket är en tydlig indikation på vår tillväxt här i Götene. Dessutom har några tidigare varslade medarbetare från Götenehus anslutit sig till vårt team, säger Lerider.

–  Vi investerar även i våra fabriker i Schweiz och i Österrike. Bland annat bygger vi just nu ut fabriken i Österrike för att få ännu bättre och effektivare kapacitet för att tillverka smarta och snabba plåtbearbetningsmaskiner.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!