Med fokus på återbruk och cirkulära lösningar

Plåt & Ventföretagen fanns på plats då Konsultdagarna arrangerades den 10 november i centrala Stockholm. Cirka 270 deltagare slöt upp för att ta del av späckat program under temat "Energieffektivisering", som bland annat innehöll föredrag från tre olika scener, mingel, prisutdelningar och i utställningsdelen berättade Annika Brännmark och Rickard Lindskog mer om Trygg plåt för besökarna. Årets upplaga av Konsultdagarna arrangerades av SBR Byggingenjörerna i samarbete med Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF).

Under dagen delades även en del priser ut och en av de personer som prisades var Simone Kreuzer Wesslund, vd på IG Passivhus. Hon belönades med utmärkelsen Byggstenen som delas ut ”till den eller de som gjort en föredömlig insats för byggandet eller förvaltandet i Norden”. Byggstenen är SBR:s årliga utmärkelse och förutom äran får pristagaren även ett stipendium på 50 000 kronor.
Konsultdagarna innehöll bland annat föredrag på tre olika scener, mingel och prisutdelningar. Samt en dignande och välsmakande buffé.
I utställningsdelen berättade Annika Brännmark och Rickard Lindskog från Plåt & Ventföretagen, mer om Trygg plåt för besökarna.
Besökarna hade även goda möjligheter att få träffa nya partners och kollegor. Ulrik Hammarsträng från Slussen.biz, var en av de som passade på att utöka nätverket.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!