Ny affärsområdeschef för plåtslageri

Lindab gör nu en av sina största personalsatsningar för den svenska plåtmarknaden i företagets historia. En viktig del har varit att rekrytera en ny affärsområdeschef som kan leda denna satsning, och det är med glädje som Lindab kan presentera Jonny Lindström som ny affärsområdeschef plåtslageri.

Jonny Lindström är ett välkänt namn i plåtbranschen med lång och bred erfarenhet inom försäljning, produktutveckling och företagsledning. Senast kommer han från rollen som Sales Manager Scandinavia hos Plannja där han varit ansvarig för all försäljning och varumärkesarbete.

– Jag är glad och stolt över mina 30 år på Plannja, men på senare tid har det vuxit fram en vilja att hitta nästa utmaning. Det känns både spännande och inspirerande att ta sig an den här rollen på ett så anrikt företag som Lindab som äger hela värdekedjan från produktion till kund, säger Jonny Lindström.

1 januari 2023 tillträder Jonny sin nya roll som affärsområdeschef plåtslageri och han ser fram emot att lära känna Lindabs medarbetare, organisation och kunder. Redan nu har han en bild av vilka möjligheter och utmaningar han står inför i sin nya roll.

– Jag tycker att Lindab sitter på oerhörd potential med ett välkänt varumärke, rikstäckande försäljning och en stark produktmix. Här finns en stor potential att utveckla erbjudandet till kunderna efter deras behov och efterfrågan. Digitalisering, tillgänglighet och hållbarhetsarbete är tre nycklar som jag tror kommer bli väldigt viktiga framöver, säger Jonny.

I Lindabs arbete med att vässa och utveckla plåterbjudandet är Jonny den pusselbit som företaget har letat efter.

– Vi på Lindab är oerhört stolta över att kunna stärka upp vår organisation i den här satsningen med en så erfaren och kompetent person som Jonny. Vi är övertygade om att han är helt rätt person för att leda arbetet framåt med att stärka kunderbjudandet för plåtslagerimarknaden och bidra till att ta Lindab till nästa nivå, säger John Gauffin, VD Lindab Sverige AB.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!