Nytt medlemsföretag i Svensk Byggplåt

VM Building Solutions, som nyligen har gått med i branschorganisationen Svensk Byggplåt, är specialiserade på plåtmaterial och har lösningar för hela byggnadsskalet: fasader, lutande tak, platta tak och gröna tak. I Skandinavien representerar VM Building Solutions både VMZINC och Nordic Copper. Christian Eriksson, försäljningschef på VM Building Solutions Scandinavia, berättar varför de vill vara en del av Svensk Byggplåt.

Varför väljer ni att gå med i Svensk Byggplåt?

– Vi ser medlemskapet i Svensk Byggplåt som en möjlighet att stärka vår position på den svenska marknaden samt vara delaktiga i att forma framtiden för byggplåt. Genom att gå med i Svensk Byggplåt får vi tillgång till ett värdefullt nätverk och möjligheter till samarbete som kan hjälpa oss att utveckla våra produkter och tjänster ytterligare. Våra förväntningar är att medlemskapet ska bidra till att öka vår synlighet och trovärdighet inom branschen, samt ge oss möjlighet att påverka viktiga beslut och initiativ.Medlemskapet ger oss möjlighet att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och regelverken inom byggplåt, vilket säkerställer att våra produkter och tjänster alltid är aktuella och konkurrenskraftiga.

Vilka frågor tycker ni det är viktigt att driva som bransch?

– En av de viktigaste frågorna för oss är hållbarhet och miljöansvar. Vi vill arbeta för att främja användningen av hållbara material och metoder inom byggplåtsindustrin, och minska branschens klimatpåverkan. Att höja kvalitetsstandarderna och säkerställa att de efterlevs är avgörande för branschens rykte och kundernas förtroende. Vi vill också arbeta för att förbättra utbildningsmöjligheterna för både nya och erfarna yrkesverksamma inom svensk byggplåt.

FAKTA
Svensk Byggplåt är en branschorganisation som aktivt arbetar för att stärka och lyfta fram plåtens unika och förträffliga fördelar som byggnadsmaterial. Vi vill göra byggplåten till det självklara valet för alla typer av byggnationer och till en given beståndsdel i det framtida samhällsbyggandet. Vi arbetar för att fler ska upptäcka byggplåtens möjligheter och fördelar samt att den allmänna synen på byggplåt ska uppdateras. Svensk Byggplåt riktar sig till arkitekter, fastighetsägare, BRF:er och förvaltare, projekt- och byggledningskonsulter, privata hustillverkare och villaägare samt till plåtslagare och plåtkonsulter. Svensk Byggplåt representeras av i stort sett alla Sveriges ledande leverantörer inom byggplåt samt Plåt & Ventföretagen, bransch- och arbetsgivarorganisation för företag inom byggplåt och ventilation. Läs mer på www.svenskbyggplat.se.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!