Plåtleverantör öppnar ny filial i norra Stockholm

Areco Direct fortsätter sin satsning i Stockholmsregionen genom att etablera en ny filial i Spånga. Samtidigt fördubblar den snabbväxande plåtleverantören lagerytan i sin redan befintliga filial i Sätra.
– Det här gör att vi kommer att kunna öka servicegraden och tillgängligheten i Stockholm ytterligare. Den nya lokalen i Spånga är strategiskt viktig för vår fortsatta tillväxtresa, säger Ingvar Delén, VD Areco Direct AB.

I våras tillsatte Areco Direct Robert Holmberg som säljchef för Stockholm för att öka samordning av sälj mellan företagets filialer i regionen. Nu tar plåtleverantören nästa steg i sin Stockholmssatsning. För att öka tillgängligheten och servicegraden dubblar Areco Direct lagerytan i sin lokal i Sätra där platschef Johan Nyberg ansvarar för affärerna och öppnar en ny filial i Spånga i norra Stockholm. Lokalen i Lunda industriområde i Spånga kommer att färdigställas under hösten och planeras att öppna vid årsskiftet. Förutom renovering av det befintliga lagret och kontorslokaler kommer en ny hall med tio meters takhöjd att byggas. Expansionen gör det möjligt för Areco Direct att bredda sitt produktprogram ytterligare och öka tillgängligheten av det redan befintliga sortimentet. För plåtleverantören är etableringen av filialen i Spånga viktig även ur ett strategiskt perspektiv.
– Idag har Areco Direct två filialer i södra Stockholm, en i Bandhagen och en i Sätra. Med den nya lokalen i Spånga blir vi geografiskt heltäckande för Stockholmsregionen, och eftersom lokalen är placerad i närheten av motorvägen kommer den även att vara lättillgänglig för kunder från andra närliggande orter, säger Ingvar Delén.

Söker branschkunnig personal
Våren och sommaren har fortsatt med stark försäljning och inneburit ett lyft för Areco Directs redan snabbväxande verksamhet. Enligt Ingvar Delén, som tillträdde som VD för företaget i april förra året, förväntas tillväxten fortsätta och företaget är därför på jakt efter branschkunnig personal i Stockholmsregionen.
– Just nu söker vi aktivt efter personal som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling i Stockholm. De kommande åren kommer att bli väldigt spännande för Areco Direct och vi ser med tillförsikt på framtiden. Vi har väldigt ambitiösa mål för vår verksamhet och kommer att presentera flera nyheter framöver, avslutar Ingvar Delén.

Publicerad: 2020-09-02
Pressmeddelande: 2020-09-02 (Areco)

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!