Transportbilar som rockar!

Till dig som hade biljetter till årets inställda Sweden Rock Festival har vi ett tröstande besked som kanske kan lindra din sorg: om du ändå ska skaffa en ny transportbil, varför inte slå till på ett utrustningspaket som sticker ut – Volkswagen Sweden Rock Edition.

Mer rock’n roll blir det inte i den lilla transportbilsklassen. Specialpaketet finns till Caddy och Transporter. Till vardags är bilarna, utan rockbeklädnad, Sveriges två mest sålda lätta lastbilar. I varsin klass.
Sweden Rock Edition-paketet är framtaget i samarbete med Sweden Rock för hantverkare som gillar rockatribut och som inte nöjer sig med att streama rock på väg till nästa bygge. Minstingen Caddy och mellanskåpet Transporter andas tung metall.

Svenskt subventionerat paket
– Sweden Rock Edition är ett mycket prisvärt paket för att öka din komfort och sätta den sista pricken över i:et gällande bilens utseende. Paketet innehåller en komfortmellanvägg i kolfiber, svarta sidorör och Sweden Rock-dekaler bak på bilen och på komfortmellanväggen, berättar Robert Andén, Volkswagen Transportbilar.
Paketet är inte kopplat till en viss utrustningsnivå av Caddy och Transporter, utan kan beställas till antingen en standardutrustad bil eller en fullbombad variant.
– Sweden Rock är ett svenskt subventionerat paket. Delarna i paketet monteras i Sverige och har ingen koppling till fabriken. Paketet går att välja till Caddy och Transporter som är lagerbilar och i färgerna vit, svart och silver.
Sweden Rock paketet kostar 7 900 kronor (exklusive moms) och är nettoprissatt, så ingen ytterligare rabatt ges på detta paketpris.

Text: Anders Myrdal
Foto: Volkswagen
Publicerad: 2020-07-01
(Artikeln ursprungligen publicerad i PVMagasinet #6/7.2020)


FAKTA

Läs mer om bilarna på: volkswagen-transportbilar.se
Plåt & Ventföretagen har också förmånsavtal för alla medlemmar, med Volkswagen samt med Peugeot och Opel. Läs mer om det på pvforetagen.se.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!