Välkommen till årets upplaga av Plåt & Ventföretagsgolfen

Förra året växte golfen fram som en av de riktigt stora och mest folkliga fritidssysselsättningarna. Det visade sig nämligen att golf går att utöva samtidigt som vi tillämpar Folkhälsomyndighetens coronarestriktioner. Populära Plåt & Ventgolfen gick alltså att genomföra även under pandemiåret. Och därför är vi ganska säkra på att det blir en tävling även 2021.

I år genomförs Plåt & Ventgolfen den 2 september och det sker traditionsenligt på Ombergs Golf Resort vid Vätterns strand. Här möts branschen för att spela golf, knyta kontakter, få frisk luft och ha trevligt.

Tack vare våra medarrangörer har vi, precis som förra året, subventionerat priserna för alla medlemmar! Tävlingsavgiften och greenfeeavgiften bjuder förbundet på och vi delar ut en goodiebag med smått och gott för att komma i gång. Precis som tidigare år så har vi också fina priser till vinnarna.

Några positiva anledningar att delta!

  • Bjud in en kollega som inte har varit med förut, och få tre exklusiva golfbollar.
  • Som vanligt blir det spännande tävlingar och aktiviteter vid flera av hålen på banan.
  • I priset ingår ett tjusigt och bekvämt golfplagg.
  • Rabatterat pris för alla medlemmar.

De som inte vill missa gemenskapen kommer redan på onsdagen den 1 september. Då finns det tid att prova på banan och umgås med branschkollegor, greenfee bokas och betalas separat. På onsdagskvällen i anslutning till middagen, delas dessutom priset till ”Årets plåtslagare” ut.

Läs mer och anmäl dig här!

OBS! Sista anmälningsdag är den 14 juni, men platserna är begränsade så anmäl dig redan i dag!

Årets medarrangörer

Abax
Belano
Bevego
Cidan Machinery
CW Lundberg
Fastex
Lindab
Plannja
Projektportalen
SSAB
Säkra Stenstaden
Vmzinc

MEDLEMMAR I PLÅT & VENTFÖRETAGEN ANMÄLER SIG HÄR!

Ombergs Golf Resort 
Ombergs Golf Resort är Östergötlands bästa golfbana, rankad på 13:e plats i Sverige. En spännande och vacker bana med storslagna vyer över Vättern. Hotellanläggningen är belägen intill banan och samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och utrustade med wc och dusch samt tv och wifi.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!