Välkommen till Nordbygg!

Snart är det återigen dags för Nordbygg och Plåt & Ventföretagen är extra involverade i mässans aktiviteter denna gång. Där kommer det att finnas möjlighet till fysiska möten mellan kollegor och vänner, samt nya chanser att skapa intressanta och lönsamma kontakter i branschen. I Plåt & Ventföretagens monter ska förbundets tjänster, produkter och medlemskap att lyftas fram och marknadsföras.

Den 23–26 april är det återigen dags för norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, Nordbygg. Mässan arrangeras jämna år på Stockholmsmässan i Älvsjö och brukar samla runt 50 000 besökare.

På Nordbygg diskuteras grunderna för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Där möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer. Under fyra dagar varvas samtal, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

Medlemsnytta

Anders Hvarfner.

– I vår monter kommer vi bland annat att berätta mer om vår rekryteringskampanj Garanterat jobb samt informera om Trygg plåt, Mät rätt samt vilka fördelar det finns med att vara medlem i Plåt & Ventföretagen, säger Anders Hvarfner, vd på Plåt & Ventföretagen.

– Huvudsyftet med att Plåt & Ventföretagen finns med på Nordbygg i den här omfattningen är att skapa medlemsnytta. Vår närvaro och våra aktiviteter ska ge våra medlemsföretag fler uppdrag och förhoppningsvis kan vi också få ännu fler att bli mer intresserade av byggplåt och ventilation!

Missa inte Anders Hvarfners seminarium ”Vad menar vi med garanterat jobb?” om kompetensförsörjning i plåt- och ventilationsbranscherna. Det genomförs på Byggmaterialscenen den 26 april klockan 11.

Plåt & Ventföretagens monter på Nordbygg hittar du på plats C20:20.

Läs mer om vad som händer i Svensk Byggplåts monter samt om det nyinstiftade priset ”Årets plåtinfluerare”.

FAKTA NORDBYGG
Årets upplaga av Nordbygg arrangeras den 23 till 26 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Fackmässan samlar representanter från byggbranschen. Läs mer om mässan på nordbygg.se. Där kan du även registrera dig för att få din fribiljett.

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!