Välkommen till Plåt & Ventföretagsgolfen 2020!

Vi förstår att den rådande coronakrisen är svår för många av våra medlemsföretag. Vi kan bara hoppas att det vänder inom en inte alltför avlägsen framtid och vår plan är därför att genomföra förbundets årliga golftävling, Plåt & Ventgolfen, som planerat. Inte minst för att det är ett arrangemang där du, under lättsamma former, ges möjlighet att umgås med andra medlemmar, leverantörer och representanter från förbundet.

Något vi lär behöva extra mycket när krisen är över.I år genomförs Plåt & Ventgolfen den 3 september och det sker traditionsenligt på Ombergs Golf Resort vid Vätterns strand. Här möts branschen för att spela golf, knyta kontakter, få frisk luft och ha trevligt. Och tack vare våra medarrangörer har vi, precis som förra året, subventionerat priserna för alla medlemmar! Tävlingsavgiften och greenfeeavgiften bjuder förbundet på och vi delar ut en goodiebag med smått och gott för att komma igång. Precis som tidigare år så har vi också fina priser till vinnarna.

Nu är det dock ingen som vet hur läget ser ut efter sommaren och vi har därför full förståelse för att det just nu kan råda viss tveksamhet kring att anmäla sig till ett evenemang. Men i Omberg har man vidtagit en rad åtgärder för att alla som kommer till anläggningen ska känna sig trygga med arrangemanget, vilket du kan läsa mer om här: Ombergsgolfresort.se.
Dessutom är din anmälan inte bindande förrän 14 dagar innan tävlingsdagen, så anmäl dig så snart du kan så att du inte missar årets trevligaste medlemsträff!

Som vanligt finns det möjlighet att anlända redan dagen innan, för att prova på banan och umgås med branschkollegor. Greenfee bokas och betalas separat.  Ange bara golf med Plåt & Ventföretagen när du anmäler dig!

Några positiva anledningar för att delta!
• Bjud in en kollega som inte har varit med förut, och få tre exklusiva golfbollar.
• Plåt & Ventföretagen har även i år tillgång till spaavdelningen, med bubbelpool och bastu, som kommer att vara öppen för alla deltagare.
• Som vanligt blir det spännande tävlingar och aktiviteter vid flera av hålen på banan.
• Rabatterat pris för alla medlemmar.

De som inte vill missa gemenskapen kommer redan på onsdagen den 2 september. Då finns tid för att prova på banan och umgås med branschkollegor, greenfee bokas och betalas separat. Ange golf med Plåt & Ventföretagen vid anmälan.

Text & foto: Tomas Skagerlind
Publicerad: 2020-04-29
(Artikeln ursprungligen publicerad i PVMagasinet #4.2020)

Glad vinnartrio, från vänster: Stefan Wrangell (2016), Håkan Bolander (2017) och Jonny Lindström (2018, 2019).

Läs mer och anmäl dig HÄR!
www.pvforetagen.se/utbildningar/kurser-aktiviteter/golf/medlemmar-golf-omberg

 

PROGRAM
Onsdag den 2 september

15.00 – Incheckningen öppnar
19.00 – Plåt & Ventföretagen hälsar alla välkomna.
19.10 – Middag i golfrestaurangen

Torsdag den 3 september
08.15 – Genomgång av tävlingsregler
09.00 – Kanonstart
13.30 – Lunchbuffé
14.30 – Prisutdelning
15.00 – Fria aktiviteter, exempelvis bastu och bubbelbad.
18.00 – Fördrink och mingel med våra medarrangörer
19.00 – Trerättersmiddag

Omberg Golfklubb är Östergötlands bästa golfbana, rankad på 13:e plats i Sverige. En spännande och vacker bana med, med storslagna vyer över Vättern. Hotellanläggningen är belägen intill banan och samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och utrustade med wc och dusch samt tv och wifi.

OBS! Sista anmälningsdag är den 14 juni 2020, men platserna är begränsade så anmäl dig redan i dag!

Årets medarrangörer: Bevego, Belano, Fastex, Lindab, Plannja, Projektportalen, SSAB, Säkra Stenstaden

De senaste årens vinnare:
2019 Jonny Lindström
2018 Jonny Lindström
2017 Håkan Bolander
2016 Stefan Wrangell
2015 Jonas Hjalmarsson
2014 Leif Pettersson
2013 Thomas Wähling
2012 Jonny Lindström
2011 Peter Emanuelsson
2010 Håkan Löfström
2009 Johan Åkerlind

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!