Plåtpartnergruppen blir Opejra

Den 1 maj bytte Plåtpartnergruppen, som består av fem fristående plåtslagerier, ett fasadföretag och ett produktionsbolag för byggdetaljer i aluminium, namn till Opreja.

– Vår koncern består av plåtslagerier, fasadföretag och produktionsbolag för aluminiumprofiler. Tillsammans gör vi så mycket mer än var och en för sig. Därför är det nu dags för oss att ta ett gemensamt namn. Vår historia är en del av vilka vi är. Hantverket ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över vad vi åstadkommit genom tiderna. Nu är det dags att ta vår historia till nutid och framtid. Allt vi lärt oss genom åren ska vi lära varandra vilket kommer göra vårt gemensamma erbjudande så mycket bredare. Vi kan idag erbjuda flertalet lösningar för ett komplett klimatskal för byggnader i hela Sverige, säger Stefan Öberg, vd på Opejra Sverige i ett pressmeddelande.

Företagen som har bytt namn till Opejra är Deje Husplåt, Skara Plåtslageri, Lillåns Bleck & Plåt, Enebybergs Plåtslageri, Torshälla Plåt, Allfasad samt Aluminiumland.

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!