Auktorisationen har fått ett namn!

Intresset för Plåt & Ventföretagens auktorisation för byggnadsplåtslagerier har ökat det senaste året, främst från beställarledets sida.

– Syftet med auktorisationen är att höja branschens status och anseende genom att företagen arbetar systematiskt med att säkerställa sin leverans till kund. Detta ska även leda till högre kvalitet på plåtarbetet. Och för beställare innebär det många fördelar att anlita ett auktoriserat byggnadsplåtslageri, säger Rickard Lindskog på Plåt & Ventföretagen.
– Sedan starten har auktorisationssystemet helt enkelt benämnts som ”Auktorisationen för byggplåtsföretag”, vilket visserligen ger information om vad konceptet handlar om, men nu har vi dessutom lagt till ett mer slagkraftigt och förklarande namn, nämligen ”Trygg plåt”, säger Rickard Lindskog som anser att det nya namnet kommer att förstärka budskapet om att detta är ett kvalitetsbevis som bara utfärdas till kunniga och seriösa plåtslagerier.
Han drar också paralleller till andra system som till exempel ”Säker vatten” samt förbundets egna licensieringssystem ”Skotta säkert”.
– Det är namn som ger trygga associationer och som är lätta att förstå för beställarna, vilket vi anser att även ”Trygg plåt” gör. Så det vi nu gör är att bygga vidare och förstärka vårt nuvarande budskap genom att addera ett passande och träffsäkert namn.

Mer information finns på pvforetagen.se.

Klicka här för att se vilka företag som hittills är auktoriserade enligt Trygg plåt.

Text: Tomas Skagerlind
Foto: Björn Petrén
Publicerad: 2019-12-23
(Artikeln ursprungligen publicerad i PVMagasinet #12.2019)

MER LÄSNING

Annons
Annons
Annons
Annons
Läs Magasinet!